Başkan Sözlü'den İtfaiyeye 'Özveri' Övgüsü

301. İtfaiye Haftası kutlamaları kapsamında Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nca çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Başkan Sözlü'den İtfaiyeye 'Özveri' Övgüsü
İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Akyıl, itfaiye müdürleri, yöneticileri ve personel, Atatürk Parkı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Atatürk Parkı’nda, kent halkının olası yangınlara karşı farkındalığını artırıp, bilinçlenmesini sağlayacak broşür dağıtımı için stant açıldı. Benzer stantlar kentin farklı noktalarında da bilgilendirme çalışması için kuruldu. Adanalılara çiçek, kalem, bayrak, çocuklara itfaiye aracı hediye edildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Akyıl ve itfaiye yöneticileri, Adana Valisi Mustafa Büyük ve sivil erkandan bazı isimleri ziyaret etti.

İtfaiye Daire Başkanlığı’nı ziyaret eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, Büyükşehir İtfaiyesi’nin olası yangınlara ve afetlere karşı hazır ve eğitimli şekilde beklediğini, olanaklar dahilinde araç ve teçhizat yenilenmesinin gerçekleştirildiğini kaydetti.

Başkan Sözlü, itfaiye teşkilatının özel haftasını kutladı.

Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Akyıl, itfaiye teşkilatının büyük özveriyle çalıştığını, kent halkının güvenliği için daima hazır beklediğini söyledi.



İtfaiye araçlarıyla atılan şehir turunun ardından İtfaiye Haftası etkinlikleri sona erdi.
Kaynak: İHA