AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ağbal Açıklaması

"1 Kasım sadece Gümüşhane'nin değil, Türkiye’nin değil, tüm dünya mazlumlarının seçimidir"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Naci Ağbal, "1 Kasım sadece Gümüşhane’nin değil, Türkiye’nin değil, tüm dünya mazlumlarının seçimidir" dedi.

Ağbal, AK Parti İl Başkanlığınca Aydın Doğan Spor Salonu'nda düzenlenen "mahalleler buluşuyor" toplantısında yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerinin çok önemli olduğunu söyledi.

Gençlerin AK Partili yıllarda özgür bir şekilde, inandıkları gibi yaşadığını belirten Ağbal, "28 Şubat dönemlerini görmediler. 1 Kasım sadece Gümüşhane'nin değil, Türkiye’nin değil, tüm dünya mazlumlarının seçimidir. 1 Kasım'da 7 düvel, dosta, düşmana karşı birlik ve beraberliğimizi ispat edeceğiz" diye konuştu.

Ağbal, ülkeyi yönetmenin yürek istediğini vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"O yürek AK Parti’de var. Bizim gidecek başka memleketimiz yok. Memleketimizi de başkalarına yar etmeyiz. Gümüşhane'ye hizmet için iki yeni adayımız var. Bu arkadaşlarımız bugüne kadar yaptıkları başarılı çalışmalarla kendilerini ispat etmişlerdir. Şimdi sıra Gümüşhane'ye hizmet etmeye gelmiştir. 1 Kasım'da Türkiye'de güçlü bir AK Parti iktidarını birlikte inşa edeceğiz. Oyumuza, sandığımıza sahip çıkacağız."
Kaynak: AA