Çiçek: Herkes yargıyı rahat bıraksın

Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek'in sunduğu ' Sürmanşet ' programına konuk olan Eski TBMM Başkanı ve Ak Parti Ankara Milletvekili adayı Cemil Çiçek ' Herkes yargıyı rahat bırakmalı, yargı kendi işini yapmalıdır. ' dedi.

Çiçek: Herkes yargıyı rahat bıraksın
Çiçek: Herkes yargıyı rahat bıraksın
Devletin içindeki paralel yapılanmaların Türkiye yaşanmaz hale getireceğini ifade eden Çiçek 'Herkes din hizmeti yapıyorsa din hizmeti yapsın. 4 aydır Yargıtay'da 3 tane daire başkanı seçilemiyor. Bunu bana kimse izah edemez. Niye seçilemiyor? Geçmişte Yargıtay demiyor muydu '4 ayda Cumhurbaşkanını seçemediniz?' diye. Siyaseti tenkit ediyorlardı. Bu kayıt dışı yapılanmaların, kayıt dışı dini grupların ortaya çıkardığı bir garip durum var ortada. Bu görülmeden bugün Koza işini görüşüyoruz. Yarın başka bir işi konuşuruz. Herkes yapması gereken işin dışına çıkıyor. Elindeki gücü kayıt dışı yol ve yöntemlerle , belli konumları elde etmek için kullanıyor ve Türkiye yaşanmaz hale geliyor.' dedi.

Çiçek, sözleri şöyle sürdürdü;

TÜRKİYE ŞU ANDA BEDEL ÖDÜYOR


Bir din hizmeti grup. Ne yapacak? Allah'ın dinini öğretecek. İyi insan yetiştirecekler, ahlaklı insanlar yetiştirecekler. Peki bu maksatla oluşmuş bir grup, birinin özel hayatını niye dinler? Bunları dinleyebilmek için devletin belli yerlerine niye adam yerleştirmeye çalışır? Niye, aldığı sattığı ve topladığı paralar bilinir hale gelmez? Türkiye şu anda bedel ödüyor.

HERKES YARGIYI RAHAT BIRAKSIN

Yargıtay'da şu anda seçim yapılamıyor. Yargı bu kadar kilitlenebilir mi? Yargısı bölünür, polisi bölünür, öğretmeni bölünürse nasıl olacak bu memlekette hukuk düzeni? Ortada adalet nerede? Kepazenin biri bin para olur. Herkes yargıyı da rahat bıraksın ve yargı kendi işini yapsın. Yargı, devletin bağımsızlığının sembolüdür. Yargının ve ordunun yedeği yoktur. Demin söylediğim gibi karar veriyorsa ortada adalet diye bir şey yoktur, bu mafya adaleti olur.

BEYAZ GAZETE