İpek Medya'ya polisleri sokmadılar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olduğunu belirten polisler, tebligat için İpek Medya Grubu binasına girmeye çalıştı ama engellediler.

İpek Medya'ya polisleri sokmadılar
İpek Medya'ya polisleri sokmadılar
Koza İpek Grubu çalışanları polisleri 'yetkiniz yok' diye binaya sokmamaya çalıştı.

Binanın önünde, şirkete destek vermek için yüzlerce kişinin olduğu görüldü. Olay sonrasında konuşan şirketin avukatı, gelen kişilerin kendilerini organize şubeden geldiklerini söyledi ve 'Ancak ellerinde resmi belge olup olmadığını sorduk ama olmağını gördük' dedi.

AVUKAT: ISLAK İMZALI BELGE GEREKİYOR
Avukatlar, ıslak imzalı tebliğ belgesi gerektiğini ifade etti. Avukat, 'Islak imzalı tebliğ gerekiyor. Ankara'dan bir faks olabilir, gerçek olup olmadığını nereden bileceğiz? Tebliğ edilmiş bir karar olmadığı için bekliyoruz. Bir bankaya diyelim ki yazı yazacağız. Bunda dahi elden takip yetkisi yoksa, davanın tarafı olarak dahi tebliğ edemez. Islak imzalı olarak tebliğ edilir' diye devam etti.

POLİSLER BİNAYA GİRDİ
İpek Grubu'nun çalışanlarıyla polis arasında yaşanan itiş kakışın ardından görevliler binaya girdi.

CHP'Lİ TANAL DA CEMAAT'E DESTEK İÇİN ORADA
Olay sırasında binanın önünde bulunan ve gelen ekiplerle birebir konuşan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, gelen kişilerin ellerinde resmi belge olmadığını söyledi.

NAZLI ILICAK İPEK MEDYA'YA GELDİ
Bugün gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak da Kanaltürk ve Bugün TV'nin yayın yaptığı binanın önüne destek için gelenler arasında.