Fatsa PTT 175. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, PTT teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama programı düzenledi.

Fatsa PTT 175. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı
Program kapsamında Fatsa PTT Müdürü Sait Aracı ve kurum çalışanları Fatsa Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sundu ve ardından saygı duruşunda bulunarak istiklal Marşı okundu.

Daha sonra Müdür Arıcı ve beraberindekiler Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı makamında ziyaret etti.

Müdür Aracı, ziyarette yaptığı konuşmada, PTT’nin köklü bir teşkilat olduğunu söyledi.

Aracı, “Hizmette sınır taşımayan bir anlayış şuurla 175 yıldır halkımıza hizmet veren kurumumuzun tamda kuruluş yıl dönümüne rast gelen Fatsa’ya yakışan ve yeni yapılan modern binamızda hizmet vermeye başlamasının 1. yılını da doldurmasının haklı kıvancını yaşamaktayız. Günümüz dünyasının çağdaş posta idareleri arasında hak ettiği konumu alması için şeffaf esnek ve hesap verebilir bir devlet anlayışı için yararlı ve kaliteli hizmetleri sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri makamınızda kabul ettiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

"PTT’nin 175. yılı kutlu olsun" diyerek sözlerine başlayan Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ise, “PTT kurumlar arasında stratejik bir yer taşıyor. Önemli olan bir kurumumuz PTT. Çok önem veriyoruz bu kurumunuza. PTT’nin son yıllarda yapmış olduğu atılım ve ilerlemeler her türlü takdir topluyor. Bizler de bu anlamda yıl dönümünüzü kutluyor, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyaret, PTT personelinin Kaymakam Mehmet Yapıcı’ya çiçek vermesi ile son buldu.
Kaynak: İHA