AK Parti Ordu Milletvekili Şener Açıklaması

"Biz sırtımızı milletimize dayıyoruz"

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, AK Parti'nin Milletten güç aldığını belirterek, "Biz sırtımızı milletimize dayıyoruz" dedi.

Şener, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin 2 Kasım'da aydınlık bir güne kavuşacağını ifade etti.

İhtiyaç duyulması halinde seçim çalışmalarına destek vereceğini ifade eden Şener, "Seçim koordinasyon merkezimiz nerede İhsan Şener'e ihtiyaç duyarsa ben orada olacağım. AK Parti'nin başarısı için elimden ne geliyorsa onu yapacağım. Bu konuda hiç tereddüttüm olmadı, olmayacak. AK Parti'de kişilerin nefislerini öne çıkararak onları doyurmak, onları tatmin etmek gibi bir amacı olamaz. Bu zamana kadar olmadı, varsa onlar da süreçte dışlanacaktır" dedi.

Kendisinin listede olup olmamasının öneminin olmadığını ifade eden Şener, "Listeyi beğenmeme veya listeyi eleştirme lüksümüz olamaz. Memleketimiz hizmet beklerken istişare yapılarak bu listeler yapılmıştır. Asla bunu tenkit edip yadırgayamayız. 'Başımız üstüne' diyerek yolumuza devam etmemiz gerekiyor. 7 Haziran seçimlerinde Ordu'da 4 bin civarında bir oyla 4. sırayı kaybetmiştik. AK Parti olarak kurumsal kimlik olarak siyaset yapıyoruz. Bizden önce de birçok arkadaşımız hizmet etti. Bundan sonra da bir katkımız nerede olursa olsun yapacağım" diye konuştu.
Kaynak: AA