AK Partili Ünal Açıklaması 'PKK Ya Silah Bırakacak Ya Da Bu Millet PKK'yı Silahıyla Gömecek'

AK Parti İstanbul 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Şirin Ünal, “PKK, ya silahlarının üzerine beton döküp gömecek ya da bu millet PKK’yı silahları ile birlikte gömecek. Terörle mücadele noktasında sonuna kadar gideceğiz” dedi.

AK Partili Ünal Açıklaması 'PKK Ya Silah Bırakacak Ya Da Bu Millet PKK'yı Silahıyla Gömecek'
AK Parti İstanbul 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Şirin Ünal, seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları’nın temsilcilerini ziyaret etmeye devam ediyor. İstanbul Belediye Çalışanları Derneği’ni ziyaret eden Ünal, burada gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

“1 Kasım seçimleri 7 Haziran’dan çok daha iyi olacak” diyen Ünal, “Seçim atmosferi ve seçmen davranışları 12 Haziran seçimlerine çok benziyor. Biz teşkilatımızla beraber çalışmalarımızı son sürat devam ettiriyoruz. 4 Ekim’de Ankara’da başbakanımız AK Parti’nin seçim beyannamesini açıkladı.

Ben beyannamemizden çok memnunum. İleride gücümüz arttıkça daha iyi beyannameler hazırlayacağız. Seçim beyannamesi açıklandıktan sonra sürdürdüğümüz çalışmalarda halkımızın beyannamemize teveccühünü gördük. Bunu engellemek amacıyla aradan bir hafta geçmeden Ankara’da kardeşlerimizi katlettiler. Bu terör faaliyetinin tek amacı AK Parti’nin 1 Kasım’da tek başına iktidar olmasını engellemekti. Bunların hepsini milletimizin gücüyle aşarak Türkiye’yi el birliğiyle 2023 hedeflerine taşıyacağız” dedi.

"SEÇİMLERİ ETKİLEMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Terörün asıl amacının halk üzerinde korku ve bıkkınlık yaratmak olduğunu da vurgulayan Ünal, “Seçimleri etkilemeye çalışıyorlar. Biz bin yıldır her türlü zorluklara rağmen beraber yaşadık. Biz bu coğrafyayı zor şartlar altında Türkleştirdik ve Müslümanlaştırdık. PKK, IŞİD, ve PYD gibi terör örgütleriyle devletimizin mücadelesi devam ediyor. Bu terör örgütleri kukla ve maşa durumundadır. Bunların arkasındakileri iyi görmek gerekiyor. Onlara da Allah’ın izniyle bu devletin bu milletin gücü yeter” diye konuştu.

Terörle mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini ifade eden AK Partili Ünal, ”Terörle mücadelemiz 1 Kasım seçimleriyle ilgili değil. Seçimler olsa da olmasa da terör bitene kadar, teröristler silahlarının üstüne beton dökene kadar mücadele devam edecektir. Eğer onlar silahların üstüne beton dökmezse, bu millet teröristlerin de silahların da üstüne beton dökecektir. Terörle şanlı mücadelemiz devam edecektir” dedi.

Kaynak: İHA