Osmanlı Ocakları AK Parti'ye Destek İçin Saha Çalışmasına Başladı

Osmanlı Ocakları Adıyaman Temsilciliği, AK Parti’ye destek vermek için çalışmalara başladı.

Osmanlı Ocakları AK Parti'ye Destek İçin Saha Çalışmasına Başladı
Osmanlı Ocakları Adıyaman İl Başkanı Engin Toklu beraberinde ki, dernek yöneticileriyle Ak parti’ye destek vermek için, sokaklarda ve mahalle aralarında AK Parti Seçim beyannamesini dağıttı.

Vatandaşlardan ülkenin istikrarı için AK Parti’ye oy isteyen Engin toklu, “Ülkemiz son zamanlarda adeta bermuda şeytan üçgeninden geçmektedir. İçerden ve dışarıdan birçok güruh Ortadoğu’nun, Balkanlar’ın yükselen sesi Türkiye’nin sesini kesmek için her türlü kahpeliğe başvurmaktadırlar. Yaşadığımız olaylar bunu açıkça gösteriyor. Böyle bir zamanda ülkesini memleketini geleceğini düşünen insanların durması beklemesi mümkün değil. Bildiğiniz gibi bu zor dönemde Osmanlı Ocakları’na da dört bir yandan saldırılar düzenlenmekte, iftiralar atılmaktadır. Bu konuda da şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bizim memleket sevdasından başka bir sevdamız yok. Cumhurbaşkanımıza yapılan saldırıların iftiraların aynısı bize de yapılmakta, herkes şunu bilsin ki, bizler Cumhurbaşkanımızı karşılıksız seviyoruz ve destekliyoruz ona yapılan her türlü saldırıyı göğüslemekten onur duyarız şeref duyarız.

Bu bağlamda dernek genel merkezimizin aldığı ve basınla da paylaşılan karar gereği daha önceki seçimde olduğu gibi bu seçimde de Cumhurbaşkanımızın yadigarı AK Parti’ye sahip çıkacağız ve var gücümüzle seçim saatine kadar çalışmaya devam edeceğiz” dedi
Kaynak: İHA