Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MHP'ye: Siz kaç kere gittiniz

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP sıralarından gelen sözlü sataşmaya, Biz o bölgeye çok gittik. Siz kaç kere gittiniz? O bölgelerde teşkilat kuramadınız" diye çıkıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MHP'ye: Siz kaç kere gittiniz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MHP'ye: Siz kaç kere gittiniz
Yeni yasama yılı başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM Genel Kurulu'nda açılış konuşması yaptı.

Erdoğan'ın, 'Sırf Türkiye'ye zarar veriyor diye terör örgütlerini destekleyenler bilsinler ki gün gelecek bu namlular onlara da dönecek' sözlerinin ardından MHP sıralarından sözlü sataşma geldi.

'RAHATSIZ MI OLDUN?'


Bu sataşmaya, 'Rahatsız mı oldun?' diye karşılık veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Ben sayıyorum, gereği neyse onu yapın. Çünkü terörün karakteri böyledir. Akrep gibi eninde sonunda kendisini taşıyanları da sokar... Siz bu kürsülerinin çok acemisisiniz. Ben nereye hitap edileceğini çok iyi bilirim. Siz daha öğreneceksiniz' şeklinde konuştu.

'O BÖLGELERDE TEŞKİLAT KURAMADINIZ'

Erdoğan'ın, 'Gidecek başka vatanımız yok' sözleri üzerine 'Güneydoğu'ya gidebiliyor musun' diye tepki gösteren MHP'lilere yine yanıtı sert oldu:

Biz o bölgeye çok gittik. Siz kaç kere gittiniz? O bölgelerde teşkilat kuramadınız. Benim cumhurbaşkanı olarak gitmediğim il yok. Verdiğimiz mücadeleyi devam ettireceğiz.

BEYAZ GAZETE