O Ses Türkiye'de Hadise Karima Gouit'u eledi

O Ses Türkiye'de oldukça iddialı yarışmacılardan olan Karima Gouit dün akşamki bire bir düellosunda elendi. Yarışmaya geldiği ilk andan beri hem sesi hemde güzelliği ile dikkatlari üzerine çekmeyi başaran Karima Gouit O Ses Türkiye'ye dün akşam veda etti.

O Ses Türkiye'de Hadise Karima Gouit'u eledi
O Ses Türkiye'de dün akşam yine birbirinden güzel ve nefes kesen bire bir düellolar yaşandı. Şüphesiz düellolardan geceye iz bırakanlardan biri de Karima Gouit ve Halil Akıl arasında geçen performans yarışı oldu. O Ses Türkiye'de en iddialı seslerden biri olan Karima Gouit dün akşamki son bölümde Halil Akıl karşısında Hadise tarafından daha başarısız görüldü ve yarışmaya veda etti.

O Ses Türkiye'de Halil Akıl ' Annem ' şarkısını seslendirirken Karima Gouit ' Da Mosh Haribi ' adlı şarkıyı seslendirdi. Çok sert geçen bire bir düelloda Hadise yoluna Halil akıl ile devam etmeye karar verdi.

Hadise'nin ekibinden Karima Gouit ve Halil Akıl, O Ses Türkiye sahnesinde kozlarını paylaştılar ancak Hadise'nin tercih ettiği isim Halil oldu. Düelloyu ve Hadise'nin tercihini videomuzda izleyebilirsiniz.