Hayat Yolunda 13. Bölüm sürprizlerle dolu final bölümü ile ekrana geliyor

Kanal D’nin kısa sürede fenomen dizilerinden biri haline gelmeyi başaran Hayat Yolunda, ekrandaki yolculuğuna son veriyor. Hayat Yolunda final bölümüyle ekranlara geliyor.

Hayat Yolunda 13. Bölüm sürprizlerle dolu final bölümü ile ekrana geliyor
Kanal D ' nin başrollerini; Engin Öztürk, Nur Fettahoğlu, Burak Yamantürk, İpek Karapınar, İlker İnanoğlu, Sinem Öztürk, Yıldıray Şahinler, Ceyda Tepeliler, Fulya Ulvan ve Ediz Hun ' un paylaştıkları sevilen dizisi “Hayat Yolunda” sürprizlerle dolu final bölümü ile ekranlara veda ediyor.

Herkes büyük bir endişeyle Yelda ' nın uyanmasını bekler. Şafak, Yelda ' nın onun için hayatını ortaya koymasından dolayı vicdan azabı çekmektedir ve söyledikleri yüzünden kendini affetmez.

Sağlık Bakanlığı, Melis yüzünden Şafak ' a soruşturma açar. Melis ' e kendi diliyle cevap vermek isteyen Şafak ' ın eline büyük bir koz geçer. Alp ' e gözdağı veren Şafak ' ın planı Melis ' ten tamamen kurtulmaktır.

Alp, Melis ' e büyük bir oyun oynar, Kandırıldığının farkına varan genç kadının gözü döner. Hırslarının kurbanı olan Melis, her şeyin sorumlusu olarak gördüğü Şafak ' tan hesap sorar. Ancak intikam için kalkıştığı delilik ikisinin de hayatını tehlikeye atar.

Şafak, Melis ' in bebeğini kurtarmak için büyük bir mücadele verir. Şafak ' la bir geleceği olmayacağını anlayan Alp geri adım atar. Veysel Hoca ' nın ise öğrencilerine hiç beklemedikleri bir sürprizi vardır.