Başkan Çetin, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Kongresine Katıldı

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Saray Kültür Merkezi'nde geniş bir katılımla gerçekleştirilen AK Parti Pursaklar İlçe Kadın Kolları 3. Olağan Kongresine katıldı.

Başkan Çetin, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Kongresine Katıldı
Kongreye tek aday olarak giren Hacer Altıntaş yeniden Başkan seçildi.
AK Parti Pursaklar İlçe Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi Pursaklar Belediyesi Saray Kültür Merkezi’de geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Kongreye Ankara Milletvekilleri Ülker Güzel ve Tülay Selamoğlu, İl Başkan Vekili Edip Balcı, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, Pursaklar Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri, AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Yıldız Kara ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede tek aday olan Hacer Altıntaş yeniden AK Parti Pursaklar İlçe Kadın Kolları Başkanı Seçildi.

HACER ALTINTAŞ İLE YOLA DEVAM
Kongrede açış konuşması yapan Hacer Altıntaş, Pursaklar’da yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi vererek, kadınların siyasetteki yeri açısından AK Parti iktidarıyla elde edilen kazanımları anlattı.

ÇETİN: “HANIMLAR BAŞ TACIMIZDIR”
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yerel yönetim olarak kadınlara sağladıkları imkânların altını çizerken, kadının gelecek nesillerin yetişmesi noktasındaki önemine vurgu yaptı. Belediye olarak hanımlara yönelik yapılan hizmetlerin her geçen gün arttığını ifade eden Başkan Çetin “Hanımlar bizim baş tacımızdır. Gelecek nesillerimizin yetişmesinde en önemli görev onlara düşüyor. Siyasete hanım kardeşlerimizi görmek çok güzel” dedi.

Kongrede yapılan seçimlerde Hacer Altıntaş tekrar başkanlığa seçilirken, Altıntaş’ın listesi de yeni yönetimi oluşturdu

Kaynak: İHA