1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 28. Bölüm Göbek bağının en doğru yere gömülmesi

Erkek kadın ilişkisinin bol kahkahalı şakalar eşliğinde mercek altına alındığı fenomen dizi 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 28. Bölümüyle 7 Ocak Çarşamba akşamı ekranlarda yayınlandı. İşte 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 28. Bölüm fragmanı ve özeti.

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 28. Bölüm Göbek bağının en doğru yere gömülmesi
1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk Dizisi 28. Bölüm özeti:

Zeynep ve Ozan siteye yeni taşınan genç çifti evlerinde ağırlayacaktır. Genç çifte hayat tecrübelerini aktarmayı ve onlara örnek olmayı misyon edinirler. Tabi ki olaylar planlandığı gibi gelişmez; yeni çiftin ziyareti kahramanlarımıza kendilerini ve ilişkilerini sorgulatır.

Çocuklarının da kendileri gibi ezilmemeleri için hemen harekete geçerler. Bu durumu engelleyecek şey basittir: göbek bağının en doğru yere gömülmesi! Yeni çiftten aldıkları ders ile hayata erken hazırlanmanın önemini anlayan Ozan ve Zeynep çocukları hemen bir yarışın içine sokarlar.

Yarışın değil ama bu bölümün kazananı, kahramanı; Ozan'ın ve çocukların aynı anda hastalanmasına rağmen kendisine gelen acil ve yüklüce siparişin altından kalkmayı başaran, bu arada ailesini de ihmal etmeyen Zeynep olur.