Türk Telekom'un Wirofon Web Sitesine Ödül

Türk Telekom, Wirofon web sitesi ile İnteraktif Medya Ödülleri (Interactive Media Awards) kapsamında "Sınıfının En İyisi" ödülünün sahibi oldu.

Türk Telekom tarafından yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom, dünya çapında web site tasarımı ve geliştirilmesinde en üst standartları benimseyen bireyleri ve kurumları değerlendiren İnteraktif Medya Ödülleri kapsamında Wirofon web sitesi ile ödüle layık görüldü.

Wirofon web sitesi (www.wirofon.com) "Telekomünikasyon" kategorisinde "Sınıfının En İyisi" ödülünün sahibi oldu.
63 web sitesinin başvuru yaptığı organizasyonda, Wirofon web sitesi 500 üzerinden 489 puan alarak rakipleri arasında öne çıktı. İçerik, tasarım, standartlara uygunluk ve kullanılabilirlik gibi kriterlerde değerlendirilen Wirofon web sitesi, İnteraktif Medya Ödülleri jürisi tarafından "Sınıfının En İyisi" olarak belirlendi.
"www.wirofon.com" kullanıcı dostu arayüzüyle ön plana çıkıyor. iOS, Android ve Windows işletim sistemleri üzerinden kullanıcılara uygulama olarak da sunulan Wirofon ile Türk Telekom, ev telefonu tarifesi kullanarak yurt dışı ve yurt içinde, internet üzerinden arama yapmayı ve aranmayı sağlıyor.
Kaynak: AA