Maski Genel Müdürü Özgür Özdemir Beton Fabrikasını Gezdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Beton Elemanları Fabrikası’nda 350 çeşit üretim yapıldığı bildirildi.

Maski Genel Müdürü Özgür Özdemir Beton Fabrikasını Gezdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (MASKİ) Dr. Özgür Özdemir, MASKİ daire başkanları ile birlikte Esenlik Şirketi altında faaliyet gösteren Esenlik Beton Elemanları Fabrikasını gezdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, fabrikanın işleyişi hakkında Genel Müdür Özdemir’e bilgiler verdi. Boyraz, fabrikada 350’ye yakın çeşidin üretildiğini ifade ederek, “Ürettiği ürün çeşitliliği ve kalitesi ile markalaşan fabrikamız, Türkiye’nin en gözde tesisleri arasında yerini alırken, bölgenin en büyük üretim tesisi unvanına sahiptir. Teknolojinin ileri seviyede kullanıldığı bir üretim tesisidir” dedi.

MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ise, Esenlik şirketinin birçok alanda faaliyet göstermesinin Malatya açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak, Malatya’da böyle bir fabrikanın olmasının büyük bir şans olduğunu söyledi.

MASKİ Genel Müdürlüğü olarak, Esenlik Şirketi ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara yön vermeye gayret edeceklerini aktaran Özdemir, “Esenlik şirketinin uzman kadroları ile özellikle, beton ve betonarme boru, parke-taş, bordür, dekoratif taşlar, karo ve cephe kaplama taşları üretimi yapılması çok önemlidir” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA