Saraç’tan İl Milli Eğitim Müdürü Sandıkçı'ya Ziyaret

İş adamı Cihan Saraç, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı'yı makamında ziyaret etti.

Saraç’tan İl Milli Eğitim Müdürü Sandıkçı'ya Ziyaret

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının başlamasına az bir süre kala Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı'yı makamında ziyaret eden İş adamı Cihan Saraç, her türlü desteğe hazır olduğunu söyledi.

Ziyarete konuşan Saraç, "Gelecek nesillerimiz okullarda yetişmekte. Her biri geleceğin idarecisi, öğretmeni, doktoru, avukatı ve iş adamı gibi birçok mesleklere atılacaklar. Bu sebeple en güzel eğitimi almalılar. Biz siyasetçi ve iş adamları olarak eğitim yuvalarımız okullarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasına destek olmak durumundayız. Yeni eğitim öğretim yılı münasebetiyle okul idarecileri ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum" dedi.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Okullarda en iyi ve kaliteli hizmeti vermekteyiz. Bu kaliteli hizmet gün geçtikçe dahada artacaktır. Çocuklarımız mezun olduklarında ileride en güzel ve diledikleri mesleklerde olabilmeleri adına bizlerde elimizden gayreti göstermekteyiz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA