Dikkat gülmekten kramp girebilir! 4 film birden

Birol Güven'in kurduğu Mint Sinema tarafından yapılan dört yeni komedi filmi yeni sezonda sinemalarda.

Dikkat gülmekten kramp girebilir! 4 film birden
Çocuklar Duymasın'ın ve pek çok başka komedinin senaristi, yapımcısı Birol Güven, Mint Sinema ile film yapımcılığına hız verdi. Aralık 2014-Nisan 2015 tarihleri arasında, geniş kitleleri ve her yaştan seyirciyi hedefleyen 4 'komik film' gösterime girecek!

SEBAHAT & MELAHAT
İki kadının, çapkınlık yaptıklarını öğrendikleri kocalarını bulmak için, Karadeniz'in yaylalarından İstanbul'a uzanan eğlenceli yolculuğu.

MERDİVEN ADAM
Ailesi dahil, herkes tarafından yetersiz ve silik bir karakter olarak tanınan Fazlı'nın rutin hayatı satın aldığı hurda bir kamyonetle değişir.

YENGEN ve ŞENGEN
“Aşk Çeşmesi Var ama Taharet Musluğu Yok!”
Birol Güven'in Eylül ayında piyasaya çıkacak Tatil Diyalogları kitabından uyarlanan bir film.. Kahramanlarımız İpek – Ahmet çifti kısıtlı bütçeleriyle kişi başı 299 euroya bir Roma turu satın alır. Alışveriş tutkunu olan yakın arkadaşları Nalan ve Tuncer'in de onlara katılmasıyla, bu tur unutulmaz bir maceraya dönüşür.

MANDIRA FİLOZOFU-2İstanbul
Geçen sezon çok izlenen Mandıra Filozofu yeni macerasıyla karşınızda. Bodrum'un Çökertme köyünde, bir lokma bir hırka yaşayan Mustafali, İstanbul üzerinden modern dünya ile hesaplaşıyor.