Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’a Reyhanlı’dan Destek

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, yeni ve öncü Türkiye'nin hedeflerine ulaşması ve 2023 vizyonunun gerçekleşmesi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olması gerektiğini, kendilerinin de bunun için çalıştıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’a Reyhanlı’dan Destek

İlk defa bir Cumhurbaşkanının halkın oylarıyla seçileceğine dikkat çeken Başkan Şanverdi, belediye binası önünde yaptığı açıklamada "Bu kutlu günde siz değerli Reyhanlılı kardeşlerimi oylarını kullanmak üzere sandığa davet ediyorum. Bu süreç önemli ve değerlidir. Geleceğimiz için atacağımız bu adımlar, yeni nesillerin aydınlanmasını ve çocuklarımızın en iyi ile buluşmasını sağlayacaktı" diye konuştu

Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmetleri ve projeleri,Tüm dünya ülkelerine örnek teşkil ettiğini anlatan Şanverdi, şöyle devam etti:
“Sağlıkta atılan dev adımlar, aile hekimleri, sağlıkta teknolojik devrimler, Milli eğitimde gerçekleştirilen Büyük oluşumlar, yaptırılan okullar, Burslar, destekler, 3. Boğaz Köprüsü, Kanal İstanbul, hızlı trenler, havalimanları, adalet sarayları, Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvurular, kendimizin yaptığı tanklar, helikopterler, insansız hava araçlarımızdan tutunda IMF borçlarının temizlenmesi, faizlerin düşürülmesi, milli gelirimizin 3.5 katına çıkarılması, çözüm süreçleri, farklı dilde yayın, insan haklarında atılan adımlar yaptığı hizmetlerin sadece bir kısmıdır”
Şanverdi, yeni Türkiye'nin 2023 vizyonuna ulaşması için Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmasını istediklerini, bütün hemşerilerinden de destek beklediklerini sözlerine ekledi

Kaynak: İHA