İstanbul'da şiddetli yağış, Kasımpaşa'da hortum

İstanbul'da gök gürültüsü ve şimşeklerle birlikte sağanak yağış başladı. Yağış öncesi çakan şimşekler kameralara yansıdı.

İstanbul'da şiddetli yağış, Kasımpaşa'da hortum
İstanbul'da öğle saatlerinde hava aniden karardı. Önce gök gürültüsü ve şimşekler çaktı, ardından da sağanak yağış başladı. Beyoğlu'nda ve Bağcılar'da çakan şimşekler, kameralara da yansıdı. Şiddetli sağanak yağış şehrin çeşitli ilçelerinde etkili oldu. Bazı bölgelerde ise lokal yağışların olduğu görüldü. Bağcılar'da ilçenin bir bölümüne düşen yağış, kameralar tarafından da görüntülendi.

FESTİVAL YÜRÜYÜŞÜNE YAĞMUR ENGELİ


15'inci Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında İstiklal Caddesi'nde planlanan festival yürüyüşü, yağmur engeline takıldı. Yabancı ülkelerden gelen çok sayıda dansçı, sağanak yağışla birlikte kapalı mekanlara sığınarak yağmurun dinmesini bekledi.

Büyükçekmece Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 15'inci Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında farklı ülkelerden gelen çok sayıda yabancı misafirin Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde yapacağı festival yürüyüşü yağmur engeline takıldı. İstanbul'u etkisi altına alan sağanak yağıştan nasibini alan yabancı dansçılar, yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı. Yağmurun bastırtmasıyla kapalı alanlara kaçışan dansçılar yağmurun dinmesini bekledi.

Yağmur nedeniyle ıslanan dansçıların, giydikleri özel kostümleri kurutmaya çalıştığı görüldü.

İSTİKLAL'İ SU BASTI

Şiddetli yağış nedeniyle Beyoğlu İstiklal Caddesi'ni su bastı. Yerli vatandaşlar ve yabancı turistler yürümekte güçlük çekti.

HORTUM DEHŞETİ KAMERADA


İstanbul Kasımpaşa'da yaşanan hortum dehşeti, amatör bir kamera tarafından kaydedildi. Hortumu gören vatandaşların büyük panik yaşadığı görüldü.

İstanbul Kasımpaşa'da birden ortaya çıkan hortum, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Bir kafede hortum dehşetini cep telefonuyla görüntüleyen vatandaşın büyük panik yaşadığı görüldü. Hortumun, kıyıdaki tesislerin çatılarını da uçurduğu görüldü.