İkameti Kurşun Yağmuruna Tutan Şahıs Tutuklandı

Adıyaman’da, yaklaşık birkaç gün önce bir ikameti kurşun yağmuruna tutan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İkameti Kurşun Yağmuruna Tutan Şahıs Tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, Karapınar Mahallesi Erdemir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yakınlarında, kimliği belirsiz birkaç şahıs, İ.C’ye ait ikametin önüne motosikletle gelerek, İ.C'nin ikametini kurşun yağmuruna tuttu. Mahalle sakinleri durumu fark edince şahısları etkisiz hale getirmek istedi. Ancak şahıslar, bu defa kendilerini etkisiz hale getirmek isteyen mahalle sakinlerine silah doğrultup sağa sola ateş etmeye başladı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olay yerine yakın olan polisleri fark eden zanlılar motosikletlerine binerek hızla kaçtı. Öte yandan, aynı şahısların, bundan birkaç gün önce mahallede ikamet eden yaşlı bir adamı da darp ettikleri öğrenildi.

Polis ekipleri panik ve korkuya kapılan mahalle sakinlerini yatıştırmakta güçlük çekti. Polis ekipleri yaptıkları inceleme ve çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren şahsın F.S., olduğunu tespit ederek şahıs için arama çalışması yaptı. Şahıs, Karapınar mahallesinde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Kaynak: İHA