Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Akın’ın Annesi Toprağa Verildi

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Zeynel Akın’ın vefat eden annesi son yolculuğuna uğurlandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Akın’ın Annesi Toprağa Verildi

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ın rahatsızlığı nedeniyle bir haftadır Aydın Devlet Hastanesi’nde tedavi gören annesi Fadime Akın, dün gece saat 23.00 sıralarında yaşamını yitirmişti. 80 yaşında hayatını kaybeden Akın için bugün öğle namazına müteakip Koçarlı Bıyıklı Mahallesi Çarşı Cami’nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine Vali Yardımcıları Hayrettin Çiftçi ve Muhsin Çatmadım, Kuyucak Kaymakamı Alp Arslan, Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Köşk Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Koçarlı Kaymakamı Mehmet Sülün, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, AK Parti İl Başkanı M.Sadık Atay, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Çoşkun, İl Müftüsü Ömer Kocaoğul, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal, İŞKUR İl Müdürü Rahmi Terzi, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Üyeleri, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri ve personelleri katıldı.

Törene katılan kamu kurum ve kuruluş temsilcileriyle diğer vatandaşlar Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’a taziyelerini iletti. Fadime Akın’ın cenazesi İl Müftüsü Ömer Kocaoğul’un kıldırdığı cenaze namazının ardından Bıyıklı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kaynak: İHA