Gazetecilerden Spor İl Müdürüne Ziyaret

Aksaray Gazeteciler ve Yazar Cemiyeti Başkanı Celil Acar ve cemiyete bağlı gazete temsilcileri ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Cüneyt Alkan’ı ziyaret etti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Cüneyt Alkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Her yıl düzenli olarak yaz okulu ve yaz kampları açıklarını belirten İl Müdürü Alkan, “Geçen yıl açmış olduğumuz yaz okuluna müracaat edenlerin sayısı 5 bin 600 kişi. Biz bu rakamı bu yıl içerisinde 6 binin üzerinde bekliyoruz. Öğrencilerin eğitim öğretim olanaklarından yaz aylarında da yararlanmalarını sağlayarak, eğitim-öğretimin verimliliğini artırmak, zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlamak ve yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak için yaz okulları düzenliyoruz” dedi.


Yaz okullarının yanı sıra yaz kamplarının önemine de vurgu yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan, “Bizim ailelerden ricamız çocuklarını yaz kamplarına da göndersinler. Tüm çocuklarımızı yaz kampına ve yaz okullarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA