Bahanelerden Bıkan Otopark İşletmecisinden İlginç Tarife

Kuzey Ege'nin turizm merkezlerinden Ayvalık'ta bir otopark işletmecisi, bazı sürücülerin ücret ödememek için sürekli çeşitli bahaneler üretmesi üzerine, ilginç bir fiyat tarifesi hazırladı.

Edremit Körfezi'nin gözde tatil merkezlerinden Ayvalık'ta bulunan bir otoparka giden sürücüler, girişte ilginç bir tarifeyle karşılaşıyor. Genellikle sürücülerin bahanelerine göre tasarlanmış tarifeyi bazıları espri olarak kabul ederken birçoğu dikkate bile almıyor.
Atatürk Bulvarı'ndaki otoparkın işletmecisi İbrahim Arman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, otoparkına gelen araç sahiplerinin para ödememek için "Şimdi geleceğim, birini bekliyorum, 5 dakika duracağım, sahibini tanıyorum" gibi farklı bahaneler ürettiğini belirterek, bu bahane ve ısrarlardan bıktığı için otoparkına bu tarifeyi asmak zorunda kaldığını söyledi.

Normalde otomobiller için 2 saate kadar 5, cip, minibüs, kamyonetlere 10 ve otobüs için 15 lira olan fiyat tarifesi bulunan otoparka para ödemek istemeyen sürücülerin kendisini çileden çıkardığını dile getiren Arman, şunları kaydetti:
"Ben de üzerinde 'Şimdi geleceğim', 'birini bekliyorum', '5 dakika duracağım', 'resmi daireye geldim' ve 'sahibi arkadaşım' yazan fiyat tarifesi hazırladım. Bu saydıklarımın her birinin karşısında 5 lira yazıyor. Her gelen bu tarifede ne yazıyorsa o bahaneleri sıralayarak para vermemeye çalışıyorlardı. Buraya gelen araçların en ucuzu 30 bin liradan başlıyor. Bu paranın bekçiliğini bedava yaptırmak istiyorlar. Bu tarifeyi asmamıza rağmen taleplerde değişiklik olmadı. Sürücüler 5 lira otopark parası vermemek için büyük çaba sarf ediyor."
Kaynak: AA