Yaz Tatilini Çocuklar Spor Yaparak Geçirecek

Kırşehir Belediyesi ile Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği Yaz Spor Okulları'nın açılışı yapıldı.

Ahi Stadyumu'ndaki açılışta konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, sağlıklı nesillerin yetişmesi için bu tür faaliyetleri önemsediklerini belirtti.

Bireylerin spora eğilimli olması ve daha dinç yaşaması için sporun önemli olduğunu düşünerek bu kursları açtıklarını anlatan Başkan Bahçeci, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzle ortaklaşa düzenliyoruz. Bu etkinliklerin hepsi sosyal sorumluluk projesidir. Kırşehir Belediyesi olarak sosyal alanda birçok hizmet sunarak çocuk ve gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkı sağlamak istiyoruz. Bu yüzden yaz spor okulları geleneksel hale getirerek bu tip faaliyetlerin çocukların zihinsel ve fiziksel gelişime katkı sağlaması için devam etmesini diliyoruz. Türk insanının spor ve sanata yöneldiği zaman dünyada başarılı olamayacağı hiçbir şey yoktur" dedi.

21 spor dalında kurslar verileceğini kaydeden Başkan Bahçeci, 3 bin öğrencinin kayıt yaptırdığı bilgisini verdi şunları söyledi.

Konuşmanın ardından Kırşehir Belediye Spor Kulübü kickboks takımı oyuncuları gösteri yaptı.
Kaynak: AA