Kardeş Payı - Metin ile Emrah Düet Yaptı

Kardeş Payı dizisinin dün gece yayınlanan 16. bölümüne Metin (Ahmet Kural) ile Emrah'ın düet yaptığı sahne damgasını vurdu...

Kardeş Payı - Metin ile Emrah Düet Yaptı
Star Tv'de ekranlara gelen Ahmet Kural, Murat Cemcir, Şinasi Yurtsever ve Seda Bakan'ın başrollerini paylaştığı sevilen dizi Kardeş Payı dün gece yayınlanan 16. son bölüm ile hayranlarıyla buluştu.

Kahkanın bir an olsun dinmediği Kardeş Payı 16. bölümle izleyenleri ekran başına kilitledi. Dizinin son bölmüne Metin (Ahmet Kural) ile Emrah'ın Eda için düet yaptığı sahne damgasını vurdu.

Metin ile Emrah'ın İzzet Yıldızhan'ın sevilen şarkısı 'Birisi' ile yaptığı düeti sosyal medyada da gündem oldu.

--Kardeş Payı 16. Bölüm Özeti--

Babalarından gelen, gecikmiş mektubun şaşkınlığı üstlerinden atmaya çalışan Ali ve Metin, bir taraftan da ülkedeki yeni mucitlerle uğraşmak zorunda kalıyor. Ali nafakayla, Metin ise Emrah'la uğraşırken, Hamiyet duruma el koyuyor. Feyyza'nin yeni işine alışmaya ihtiyacı var. Hilmi ise paranın kokusunu çoktan aldı bile.

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, hem senarist hem yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir'in bulunduğu dizinin başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan paylaşıyor.