Kiraz Emniyet Müdürlüğü Emekli Personelini Unutmadı

Kiraz Emniyet Müdürü Uğur İhsan Azap emekli olan Bekçi Muzaffer Bakırlı ve personelleri onuruna yemek verdi.

Kiraz  Emniyet Müdürlüğü Emekli Personelini Unutmadı

Davete, Kiraz İlçe EmniyetMüdürü Uğur İhsan Azap kurum personeli ve burada görev yapmış emekli polis memurları ile bekçiler katıldı.

Etkinlikteki amaçlarının, emekli olmuş polis ve bekçi memurları ile hem kaynaşmak ve hem hoşça vakit geçirmek olduğunu belirten Kiraz Emniyet Müdürü Uğur İhsan Azap, “Teşkilatımız, çalışanıyla, emeklisiyle, şehit yakınları ve gazisiyle büyük bir ailedir. Her zaman sevinçte ve tasada sizin yanınızda olmak bizim görevimizdir. Şehitlerimizin geride bıraktığı emanetler bizlerin kardeşleri ve evlatlarıdır. Emekli olan meslektaşlarımıza müdürlüğümüzün kapısı her zaman açıktır. Biz teşkilat olarak birlik ve beraberlik anlayışı içindeyiz, ama bugüne kadar bu düşüncemizi bugüne kadar gündeme taşıyamadık. Yani bu teşkilat yücelecekse emekli olan personeline sahip çıkmalıdır” dedi.

“İSTEDİĞİNİZ ZAMAN GELEBİLİRSİNİZ”
Bundan sonra buna benzer organizasyonları yapmaya devam edeceklerini kaydeden Uğur, sözlerini şöyle sürdürdü: “Beraber oturacak, beraber sohbet edeceğiz. Hep beraber sizlerin dertlerini dinleyeceğiz. Bütün teşkilatımız sizlerle ilgili her konuda sizlere yardımcı olmayı bekliyor. Sizler her konuda yanımıza gelerek bizleri yönlendirebilirsiniz, biz de çok mutlu oluruz, seviniriz. İnşallah bundan sonra bu tür organizasyonlarda bir araya yine geliriz. Müdürlüğe istediğiniz zaman gelebilirsiniz. Yemeğinizi yiyin, çayınızı ve kahvenizi için.”
Kaynak: İHA