Kepezli Çocuklar Şehrini Geziyor

Kepez’de çeşitli nedenlerden dolayı denizi ve kent merkezini görmeyen 300 çocuk, Kepez Belediyesi’nin sosyal sorumluluk bilinciyle başlattığı "Kepezliyim Şehrimi Geziyorum" projesiyle Antalya’yı gezme fırsatı bulacak.

Kepezli Çocuklar Şehrini Geziyor

Proje sayesinde Kepezli çocukların, hem yaşadıkları şehri tanıyıp hem de daha önce hiç gitmedikleri tarihi ve doğal güzellikleri görme imkanı bulacakları belirtildi. Yaşadıkları şehrin tarihi, kültürel mekanlarını,doğal güzelliklerini ve şehir merkezini göremeyen 300 çocuğa yönelik başlatılan projenin 2014 yılı döneminin, 17 Haziran’da başlayacağı, proje kapsamında 9-12 yaş arası 300 çocuğun, Antalya Müzesi, KepezPark Varsak Masal Parkı, oyuncak müzesi ve Kent Ormanı’nı gezecekleri kaydedildi.

Kepez Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli ve Antalya Rehberler Odası’nın görevlendireceği rehberlerin, çocuklara eşlik edeceği ve Kepez Belediyesi’nin, 300 çocuğun ulaşım, yemek ve gezi sırasında ihtiyaçlarını karşılayacağı ifade edildi.

Kepezli çocukların yaşadıkları şehri tanımasının hak olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Toplum kesimleri arasında dengeyi sağlamak ve sosyal ihtiyaçları karşılamak amacıyla bu projeyi başlattık. Kepez’de yaşadığı halde denizi, kent merkezini görmeyen çocuklar var” dedi.

Kaynak: İHA