Milletvekillerinden Başkan Akkaya’ya Ziyaret

AK Parti Konya Milletvekilleri Hüseyin Üzülmez, İlhan Yerlikaya, Cem Zorlu ile AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Milletvekillerinden Başkan Akkaya’ya Ziyaret

Başkan Akkaya’yı ziyaret eden Milletvekilleri, 30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde, AK Parti’nin Konya’dan zaferle çıktığına değinerek Akşehir’de iki dönemdir AK Parti Belediyeciliği ile yapılan güzel hizmetlere üçüncü dönemde de Başkan Salih Akkaya ile devam edileceğini söyleyerek, Başkan Akkaya’ya görevinde başarılar dilediler.

Başkan Salih Akkaya’da kendilerine güvenenleri mahcup etmeden, halkın beklediği AK Belediyeciliğe yakışır güzel hizmetleri Akşehir’le buluşturmaya devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Akkaya, “Hedefimiz aldığımız hizmet bayrağını en üst seviyeye taşımaktır. Başbakanımız, Bakanımız ve Milletvekillerimizin desteğiyle, Konya Büyükşehir Belediyemizle el ele vererek Akşehir’imize en güzel hizmet ve projeleri kazandırmak için, gece gündüz demeden çalışma gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya yapılan ziyaretin anısına Milletvekilleri Hüseyin Üzülmez, İlhan Yerlikaya, Cem Zorlu ve Sıtkı Güvenç’e Nasreddin Hoca’nın ters çalışan saatini armağan etti.
Kaynak: İHA