Tyb Erzurum Şubesi Özışık ve Tezcan’ı Erzurum Halkı İle Buluşturuyor

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Erzurum Şubesi, Büyükşehir Belediyesi ve Mavi Noktalar Platformu tarafından ortaklaşa düzenlenen panele Fatih Tezcan ve Süleyman Özışık katılacak.

Tyb Erzurum Şubesi Özışık ve Tezcan’ı Erzurum Halkı İle Buluşturuyor

Bugün saat; 15.00’da Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür Sitesi’nde yapılacak olan panelde Tezcan ve Özışık; “Kitle İkna Silahı Olarak Medya ve Darbeler” konusunda panelist olarak yer alacaklar.

Son günlerde yaşanan olayları de değerlendirmeleri beklenen Tezcan ve Özışık’ın paneline büyük bir katılımın olması bekleniyor.

Panel ile ilgili bir açıklama yapan TYB Erzurum Şube Başkanı M.Hanefi İspirli; “Erzurum’da yürüttüğümüz faaliyetlerle Dadaşlara güncel konuları da zamanında ve güncel olarak ulaştırmak için gayret ediyoruz. Alanlarında önemli iki ismi Büyükşehir Belediye’mizin katkıları ile Mavi Noktalar Platformu’ndaki genç arkadaşlarla birlikte Erzurum’a davet ettik. İnşallah faydalı bir faaliyete daha imza atmış olacağız. Sayın Özışık ve Tezcan’a şimdiden teşekkür ediyor ve bütün Dadaşları bugün Saat 15.00’daki panele bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA