Korkmaz Kardeşler Kendi İşyerlerini Kurdular

Hakkari’de yıllardır başkasının işinde çalışan Korkmaz kardeşler, yılların verdiği deneyimle kendi işyerlerini kurdular.

Korkmaz Kardeşler Kendi İşyerlerini Kurdular

Hakkari’de giyim mağazası bulunan amcalarının yanında 14 yıl boyunca çalışan ve burada büyük deneyim elde eden Mahsum ve Emin Nevroz Korkmaz isimli kardeşler, Konak Caddesi üzerinde “Buruçç Giyim Mağazası” adı altında kendi işyerlerini kurdular. İşyerinin açılışını Belediye Eş Başkanı Nurullah Çiftçi, HATSO Başkan Yardımcısı Abdurrahman Er ve KOSGEB Hakkari Müdürü Mustafa Koca birlikte yaptılar. Açılışta konuşan Belediye Eş Başkanı Nurullah Çiftçi, Hakkari’de her geçen gün yeni işyerlerinin açıldığını belirterek, iki kardeş bir olup böyle güzel bir işyeri açtıkları için kendilerine teşekkür etti.

İşyeri sahibi Mahsum Korkmaz ise, kendi işişyerlerini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Hakkari halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Korkmaz, “Yaklaşık 14 yıl boyunca amcamın giyim mağazasında çalıştım. Burada elde ettiğim deneyimle kardeşimle birlikte kendi işimizi kurmaya karar verdik. Giyim mağazamızda bay ve bayan her türlü giyim çeşitleri bulunmaktadır. İşyerimizde marka elbiseler bulunuyor. İşyerimizi yeni hizmete açtığımız için markaları ucuza alın ve açılışa özel kampanyamız bulunmaktadır” dedi.

Kaynak: İHA