Tümsiad’dan Dto’ya Ziyaret

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) yönetim kurulu üyeleri, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer’i ziyaret etti.

Tümsiad’dan Dto’ya Ziyaret

Başkanlık makamındaki ziyarette,TÜMSİAD Başkanı Süleyman Gedik, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Habib Yıldız, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve TÜMSİAD Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu. Özer, Denizli Ticaret Odası olarak bütün sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaptıklarını belirterek, "Bu çerçevede TÜMSİAD ile de çeşitli projelere imza atabilir, ortak işbirlikleri gerçekleştirebiliriz. Önemli olan Denizli’nin kazanımlar elde etmesidir" dedi.

TÜMSİAD Başkanı Gedik ise Denizli Ticaret Odası’ndaki görevinin yanı sıra TOBB yönetim kurulu üyesi olması dolasıyla Özer’i tebrik ederek, "Denizli Ticaret Odası’nın çalışmalarını takdirle izliyoruz. Ülkemiz ve Denizli adına önemli projelere imza atılmaktadır. Dernek olarak Denizli Ticaret Odası ile çeşitli işbirlikleri gerçekleştirebilecek olmamızdan mutluluk duyduk, sizlere teşekkür ediyoruz. Denizli adına önümüzdeki günlerde önemli faaliyetlere imza atacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA