Manavgat Belediyesi’nden 19 Mayıs’ta Sessiz Yürüyüş

Antalya'nın Manavgat İlçesi Belediye Başkanlığı, Soma'da meydana gelen maden faciası nedeniyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda düzenlenecek konser ve etkinlik programını iptal etti.

Manavgat Belediyesi’nden 19 Mayıs’ta Sessiz Yürüyüş

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 19 Mayıs günü yapılacak olan Grup Melodrama konseri, akrobasi gösterilerini iptal ederken, ölen maden işçilerini anmak ve 19 Mayıs’ın milli duygularının Manavgat’ta yaşatılması amacıyla sessiz yürüyüş yapılacağını açıkladı.

Başkan Şükrü Sözen, "Acımız büyük. 19 Mayıs akşamı için organize ettiğimiz konser ve etkinlik programımız iptal edilmiştir. Tüm halkımızın acısını paylaşmak için, ölen maden işçilerimizi anmak ve tüm Türkiye’nin dikkatini madenlerde yaşanan kazalara dikkat çekmek amacıyla 19 Mayıs'ta saat 20.00'de sessiz yürüyüşümüze katılmak için herkesi Cumhuriyet Meydanı'na beklerim. Şehit olan madencilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı, yaralı olan madencilerimize acil şifalar ve mahsur durumda bulunan madencilerimizin ise bir an önce sağ salim kurtulmasını temenni ederim. Bu elim kazanın yaşandığı Soma’daki halkımızın ve milletimizin başı sağ olsun" dedi.


Kaynak: İHA