İnesmek Kursiyerlerinden 'Rengarenk” Resim Sergisi

İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (İNESMEK) resim bölümü kursiyerlerinin 2013-2014 eğitim dönemi eserlerinden oluşan ‘Rengarenk' isimli karma resim sergisi ilgi gördü.

İnesmek Kursiyerlerinden 'Rengarenk” Resim Sergisi

İnegöl AVM sergi salonundaki serginin açılışında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “İNESMEK, 3 bin kursiyeri, 57 ayrı branşı ile çok önemli bir sosyal proje. Daha önce de yine İNESMEK kursiyerlerimizce hazırlanan çeşitli sergilerin açılışını gerçekleştirmiştik. Daha önce hiçbir resim eğitimi almayan kursiyerlerimiz, iki dönemdir İNESMEK’te resim eğitimi görüyor. Bugün açılışı yapılacak olan sergi, kursiyerlerimizin ilk sergisi. Ama bundan sonra da çalışmalarına devam ederek" dedi.


Kaymakam Ali Akça ise, “Derler ki, bütün renkler beyazdan çıkar. Ve renkler 7 tanedir. Ama içimizde de hissederiz, renkler sonsuzdur. Benim gözümde resim yapan, işte bu içinde hissettiği sonsuz renkleri tuvale döken kişidir. Sizlere 4 tane altın kız dediler. Hepinizi kutluyor, emeklerinize, gönüllerinize sağlık diyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele sergi gezildi

Kaynak: İHA