Boğazlıyan'da Kadın Belediye Meclis Üyesi Başkan Vekili Oldu

Boğazlıyan Belediyesi'nin kadın meclis üyesi Nebahat Düğenci, belediye tarihindeki ilk kadın belediye başkan vekili oldu.

Yerel seçimlerde AK Parti'den Boğazlıyan Belediye Meclis Üyesi seçilen Düğenci, ilçedeki ilk kadın belediye başkan vekili olmanın gururunu yaşıyor.
Boğazlıyan'a hizmet etmenin büyük bir onur ve siyasetin bir gönül işi olduğunu belirten Düğenci, AA muhabirine şu açıklamalarda bulundu:
"Hedefimiz, Belediye Başkanımız sayın Hamdi Erdal ile Boğazlıyan'a hizmet etmek. Hedefimize kadınlarımızın da aktif katılımı ve desteğiyle hızla ulaşacağımıza inanıyorum. Bu dönemde belediye başkan vekilliği nasip oldu. Bu da benim için gurur ve onur verici. Boğazlıyan'da bir ilk yaşandı. İlkler her zaman önemlidir. İlk olmakta benim için de önemli. İnşallah bu göreve kadınlar adına layık olmaya çalışacağım. Bu görev aslında kadınlara verilen bir onur ve lütuftur, ben de öyle bakıyorum."
Belediye Başkanı sayın Hamdi Erdal'a hoşgörü ve eşitlik göstergesi olan bu görevlendirmesinden dolayı da teşekkür eden Düğenci, belediyenin kapılarının kadınlara da her zaman açık olduğunu söyledi.

Kaynak: AA