Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer, İzmir Ticaret Odasını Ziyaret Etti

Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer, İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, perakende ve sigorta grubunun İzmir yatırımları konusunda bilgi verdi.

Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer, İzmir Ticaret Odasını Ziyaret Etti
İzmir’de perakende sektöründe büyüyeceklerini belirten Dinçer, sigorta ve e-ticaret alanındaki faaliyetlerini de hızlandıracaklarını ifade etti.


Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer,İzmir Ticaret Odası Başkanı (İZTO) Ekrem Demirtaş’ın ev sahipliğinde 13 Mayıs 2014 Salı günü düzenlenen toplantıda İZTO üyeleriyle bir araya geldi.

Haluk Dinçer, toplantıda yaptığı konuşmada, perakende ve sigorta grubunun İzmir yatırımları konusunda bilgi verdi. İzmir’de perakende sektöründe büyüyeceklerini belirten Dinçer, sigorta ve e-ticaret alanındaki faaliyetlerini de hızlandıracaklarını ifade etti.

CarrefourSA ve TeknoSA’nın İzmir Yatırımları
Haluk Dinçer, İzmirve Ege bölgesindeki büyüme hedefleri konusunda şunları söyledi: “İzmir, Ege Bölgesi’nin olduğu kadar bizim de göz bebeğimiz. Buradaki yatırım gücüne ve siz değerli iş adamlarının girişimci ruhuna inanıyoruz. 2014 yılında TeknoSA ve CarrefourSA mağaza yatırımlarımızla varlığımızı hissettireceğiz. İzmir’de, hâlihazırda biri Karşıyaka’daki CarrefourSA hipermarketimiz olmak üzere toplam sekiz marketimizle 200’ü aşkın çalışanımızla faaliyetteyiz. 2014’te İzmir’de altı yeni market açılışı planlıyoruz. Buradaki AVM geliştirme projelerini değerlendiriyoruz, İzmir’de yatırımlarımızı hızlandıracağız. Perakende sektöründeki önemli bir markamız da Teknosa.İzmir’de ikisi Exxtra toplam 22 mağazada, 270’i aşkın TeknoSA çalışanı görev yapıyor. Yapımı devam eden Mavibahçe AVM ve Eşrefpaşa İzmir Park AVM’lerinde iki yeni mağaza açmayı hedefliyoruz. İzmir’e ve potansiyeline güveniyoruz.”
Kaynak: İHA