Sivas Belediye Başkanı Aydın’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

30 Mart yerel seçimlerinde Sivas Belediye Başkanlığı görevine tekrar seçilen Mimar Sami Aydın’a hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız devam ediyor.

Sivas Belediye Başkanı Aydın’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Bu kapsamda çok sayıda Sivaslı’nın yanı sıra, AK Parti eski İl Başkanı Zeki Kılıç, Zara Belediye Başkanı Ahmet Pala, Baro Başkanı Muharrem Eliş Başkan Aydın’la bir araya geldi.

Yerel seçimlerde Zara Belediye Başkanı seçilen Ahmet Pala da Belediye Başkanı Sami Aydın’a hayırlı olsun dileyerek, “Başkanımızın daha önceki çalışmalarını biliyoruz. Sivas’a çok güzel hizmet edeceklerine inanıyoruz. Daha önce İl Genel Meclisi Üyesi olmam sebebiyle belediye ile ilişkiler konusunda sıkıntı çekiyorduk. Bu sıkıntıların aşılacağı kanaatindeyim. Sivas’ın en güzel hizmetlere layık olduğunu düşünüyoruz ve bunun Sami Başkanımla geleceğine inanıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Sami Aydın ise ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ben de Zara Belediye Başkanımız Ahmet Pala kardeşimizi tebrik ediyorum. Kendisini yıllardır tanırım. Zara belediye başkanlığına seçilmesi bizleri çok mutlu etti. Zara için bir şans olduğunu düşünüyorum. Zara’ya fark katacak, farklılık katacak. Biz de kendisine her zaman destek olacağız. Bugün ziyaret ettiler. İlerleyen günlerde biz de ziyaret edeceğiz. Kendilerine başarılar diliyorum. Zara bizim önemli bir ilçemiz. Zara’nın önemli hizmetlere ihtiyacı var. Bunu da Ahmet Bey kazandıracak tebrik ediyoruz, Zara için hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: İHA