Osiad Başkanı Öngün'den Ulukaya'ya Ziyaret

Aksaray Organize Sanayi İşadamları Derneği (OSİAD) Başkanı Serdar Öngün, Sütaş Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Ulukaya'yı ziyaret etti.

Öngün, Aksaray Sütaş Üretim Fabrikası'nda gerçekleşen ziyarette, Sütaş'ın Aksaray'a sağladığı katkının büyük olduğunu söyledi.

Sütaş sayesinde Aksaray'ın tarım ve hayvancılıkta büyük bir ivme kazandığını aktaran Öngün, "Yapılan yatırımda Aksaray'ın tercih edilmesi ilimiz için büyük bir şans. Son günlerde yaşananlar karşısında şaşkınız. OSİAD olarak haksız olan bu tür eylemlere karşı olacağız ve her zaman üyelerimizin hakkını savunacağız" diye konuştu.

Ulukaya ise Sütaş olarak Aksaray'ın ekonomisine büyük katkı sağladıklarını aktararak, "Aksaray'da yaklaşık bin 200 kişiye istihdam sağladık. Binlerce kişi fabrikamız sayesinde ekonomilerini güçlendirdi. Aksaray'ın emeği ile sermayemizi birleştirip ortaya ürün çıkardık ve bununla gurur duyduk. Son birkaç gündür bazı sorunlar yaşandı. Ufak bir eylem oldu. Ama ülkemize ve üretime olan sevdamıza bu tür olaylar engel olamayacaktır" dedi.

Kaynak: AA