160 Öğrenci Sınavlara Hazırlanıyor

Siirt Gençlik Merkezi'nde açılan kurslara katılan 160 öğrenci, sınavlara hazırlanıyor.

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi ve Siirt Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) desteğiyle açılan kursları ziyaret eden Vali Yardımcısı Mustafa Pala, burada eğitim gören 160 öğrencinin lise ve üniversite sınavlarına hazırlandığını söyledi.

Kursların önemine değinen ve öğrencilere sınavlara hazırlık ve okul derslerine yardımcı kitaplar dağıtan Pala, açılan bu kurslarla öğrencilerin daha iyi bir eğitim alabilmelerini sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Kursa katılan öğrencilerin düzenli olarak deneme sınavlarına alındığını ifade eden Pala, "Bu kurslarımıza il içinden ve il dışından gelen 160 öğrenci eğitim görüyor. Öğrencilerimiz, buradaki eğitimlerle lise ve üniversite sınavlarına daha sağlıklı bir şekilde hazırlanıyor. Hafta içi ve hafta sonu devam edilen kurlarımızda, öğrencilerimizin yararlanabileceği ders kitapları kendilerine ücretsiz olarak verildi.

Sınavlara girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

Pala, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç ve Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin'in de bulunduğu ziyarette, bu kurslarda emeği geçenlere teşekkür etti.
Kaynak: AA