Bozüyük Tso Fabrika Ziyaretlerine Devam Ediyor

Bilecik’in Bozüyük İlçe Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi’nde (BORSAB) faaliyet gösteren fabrika ziyaretlerine devam ediyor.

Bozüyük Tso Fabrika Ziyaretlerine Devam Ediyor

Ziyaretlerde Bozteks İplik A.Ş., Beka Ahşap Ürünleri A.Ş., Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri A.Ş., Formplast Yalıtım Bantları A.Ş. ve son olarak Maksikol Kimya San. Ltd. Şti. yetkilileri ziyaret edildi. Firma temsilcileri, oda yöneticilerine işletmelerinin tanıtımlarını yaparak faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler verdiler. Bu arada Bozüyük Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmalar OSB'nin ortak altyapı, katılım payları, ulaşım, güvenlik gibi ortak sıkıntılarını da Oda yöneticileri ile paylaşma fırsatı buldular. Firma temsilcileri, kalifiye eleman temini, hammadde ve enerji maliyetlerinin yüksekliği, tedarikçi firma bulmada yaşadıkları sıkıntıları da ayrıca dile getirdiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, firmalarımızın sıkıntılarını dinlemek ve sorunlarına ortak çözümler bulabilmek için bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ve devam edeceğini söyledi.

Levent, önümüzdeki günlerde OSB de bulunan firma temsilcilerinin tamamı ile bir araya gelerek yapılacak ortak toplantıda sorun ve problemlerin daha detaylı ele alınacağını ve çözüme kavuşturulması için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi

Ziyaret programına Bozüyük TSO adına Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Bakıcı, Yönetim Kurulu üyeleri Mete Ayaz, A.Murat Köftecioğlu, Ali Osman Türk, Meclis Üyeleri Osman Tekeli, Mehmet Karaçalı ve Mustafa Öztürk ile Genel Sekreter Bedri Öztürk katıldı.

Kaynak: İHA