Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'da

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Bakan Eroğlu, çeşitli temel atma törenleri için geldiği kentte esnaf ziyaretine akşam namazını Ayaktekkte Cami'nde kıldıktan sonra Bankalar Caddesi'nden başladı.

Esnafı tek tek gezen Eroğlu, sorunlarını dinledi. Bir parfümeri de Afyonkarahisar Tıbbi ve Itri Bitkiler Merkezi hakkında bilgi veren Eroğlu, bundan sonra Afyonkarahisar'da çok güzel kokuların üretilebileceğini anlattı.
Bir kitabevinde üniversite mezunu öğrencilerle sohbet eden Eroğlu, iş yeri sahibinin mobil kütüphanesi hakkında bilgi aldı, çalışmalarında başarılar diledi.
Kendisini tanıyamayan üniversite öğrencilerinin "Siz belediye başkan adayı mısınız?" sorusuna Eroğlu, hangi mahallede oturduklarını sorduktan sonra, "O mahallenin muhtar adayıyım, oylarınıza talibim" esprisiyle karşılık verdi.
Eroğlu'na bir iş yeri sahibi de AK Parti amblemi bulunan kol düğmesi hediye etti. Eroğlu, esnaflarla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Eroğlu'nun ziyaretlerine, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ile AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
Kaynak: AA