Özcan Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, seçim çalışmaları kapsamında Akdeniz ilçesine bağlı Adanalıoğlu, Kazanlı ve Karacailyas'ta düzenlenen mitinglere katıldı.

Özcan Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

CHP İçel milletvekilleri Vahap Seçer ve Ali Rıza Öztürk'ün de katıldığı mitinglerde konuşan Başkan Özcan, “Bu kalabalık, bu coşku, bu heyecan zaferimizin ayak sesidir. İçel’de barışın ve huzurun devam edeceğinin tablosudur. Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

Akdeniz sınırları içerisinde 1. Lojistik Sanayi İhtisas Bölgesi kurulması için gerekli demiryolu ve liman bağlantılarının sağlanacağı bilgisini veren Özcan, “Yaklaşık bin 500 kişiye istihdam sağlayacak bu merkezin hayata geçebilmesi için destek vereceğiz. Yine Akdeniz ilçesi sınırları içerisinde ÇİMSA’nın doğusunda bin 500 dönüm alanda 2. Lojistik Sanayi İhtisas Bölgesi’nin kurulabilmesi için kentimizde lojistik sektörünün gelişimi adına yapılacak girişimlerde öncü olacağız. Bu alanların da başta ulaşım olmak üzere, tüm altyapı ihtiyaçlarının karşılanmasına öncelik vereceğiz” diye konuştu.

Metrobüs sistemi projesi ve battı-çıktı altgeçitlerin yapılarak İçel’de ulaşımın rahatlanacağını belirten Özcan, “Metrobüslerden ilk etapta 50 adet alacağız ve bu araçlarla her gün ortalama 120 bin yolcu taşıyacağız. Ayrıca 100 adet yeni otobüs alarak, köylerimizin ve ilçelerimizin kent merkeziyle toplu taşımasını sağlayacak ulaşım ağını güçlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmasında 'Dost Eli' projesine de değinen Özcan, “Kent merkezi, ilçelerimiz ve köylerimizdeki yaşlı, bakıma muhtaç ve yatalak hastası olan vatandaşlarımıza düzenli olarak sağlık ve temizlik hizmetlerini ücretsiz götüreceğiz. Bu projemiz Türkiye’ye örnek olacaktır” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA