Kağıthane Belediye Başkanı Kılıç Açıklaması

Kağıthane’nin yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından tercih edildiğini belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 2013 yılında Kağıthane'nin İstanbul’da en çok değer kazanan ilçe olduğunu söyledi.


Kağıthane Belediyesi, Merkez Mahallesi’nde yeni yolları ve yaya köprülerini törenle hizmete açtı. Açılışı gerçekleştiren Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 2013 yılında Kağıthane’nin en çok değer kazanan ilçe olduğunu söyledi.

Kağıthane’de yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Ulaşımda, kültürde, sanatta, sosyal çalışmalarda, 10 yıl içerisinde inanılmaz çalışmalar gerçekleştirdik. Türkiye’de ilk defa ilçe belediyesi tarafından yapılan bir tünelin de açılışını birlikte gerçekleştirdik” diye konuştu.

Kentsel dönüşüm alanındaki çalışmaları değerlendiren Kılıç, “Dönüşümün altındaki en önemli etken plan çalışmaları. Çürük yenilenmesi gereken yapı stoğunu çok hızlı bir şekilde yenilemeye koyduk. Tüm bu çalışmaları üst üste koyduğumuzda Kağıthane’deki yapı stoğunu 30.6’sını yeniledik. 55 bin bağımsız bölüm yeniledik” dedi.

Yerli ve yabancı yatırımcıların Kağıthane’ye yatırım yaptıklarını ifade eden Kılıç, “Prestijli yapıların gelmesiyle 2013 yılında Kağıthane İstanbul’da en çok değer kazanan ilçe oldu” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA