Fibocom, Türkiye’deki Hda Grup Enerji Ortaklığını Açıkladı

Profesyonel M2M Kablosuz/GNSS Modül Geliştirici ve Üreticisi olan Fibocom, Türkiye’de HDA Grup Enerji ile ortaklığını açıkladı.


Profesyonel M2M Kablosuz/GNSS Modül Geliştirici ve Üreticisi olan Fibocom Wireless Inc. Türkiye’de HDA Grup Enerji ile ortaklığını açıkladı.

Fibocom Pazarlama ve Satış Direktörü Carlos Dyk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “En iyi ürünü yüksek kalitede sunmanın önümüzdeki yıllarda Türkiye pazarının ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacağına inanıyoruz. Otomotiv sektörü; 3G ve GPS/GLONASS cihazlarına, daha küçük ve daha ucuz cihazlarla hücresel telefon teknolojisini entegre etmek için son derece istekli görünüyor” dedi.

Fibocom yüksek kalite standartları, üretim güvenilirliği ve sertifika uyumlarıyla Türkiye’deki şirketlere çok çeşitli 2G, 3G ve GPS/GLONASS modülleri sunuyor. Türkiye’deki entegratörlere yardımcı olan Fibocom ürünleri, Otomotiv Güvenliği, Uzaktan İzleme ve Ödeme Sistemleri gibi başlıca dikey pazarlardaki M2M uygulamalarına güç sağlıyor. Zengin özellik seti, entegratörlerin tasarım sürecini hızlandırmalarına ve üretim süresini kısaltmalarına yardımcı oluyor.
Kaynak: İHA