Küçücek ve Batakköy Bağlantı Yoluna Asfalt

Akyazı’daki seçim çalışmaları kapsamında Küçücek Otobüsçüler ve Kamyoncular Kooperatifi’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, müjdeyi verdi.

Küçücek ve Batakköy Bağlantı Yoluna Asfalt
Esnaftan gelen istek üzerinde Küçücek Caddesi ile Batakköy’e bağlantı sağlayan 2 bin 500 metrelik caddenin asfaltlanacağını belirtti.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, yoğun bir şekilde devam eden seçim çalışmaları kapsamında Akyazı’da bir dizi program gerçekleştirdi. Küçücek köyünde vatandaşlarla bir araya gelen başkan Toçoğlu, esnaf ziyaretlerinin ardından STK’larla buluştu. İlk olarak Küçücek Otobüsçüler Kooperatifi’ni ziyaret eden Başkan Zeki Toçoğlu, daha sonra Küçücek Kamyoncular Kooperatifi üyeleri ile bir araya geldi. Esnaflardan gelen istek üzerine Başkan Toçoğlu, Küçücek Caddesi ile Batakköy’e bağlantı sağlayan 2 bin 500 metrelik caddenin asfaltlanacağını belirtti.

Ziyaretlerine devam eden Başkan Toçoğlu, ASAŞ Alüminyum ve Ottoman Tekstil fabrikalarını ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Başkan Toçoğlu beraberinde Akyazı Belediyesi Başkan Adayı Hasan Akcan ile Akyazı Otobüsçüler Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi, Akyazı Küçük Sanayi’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Vakıf Mahallesi’nde de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Toçoğlu, daha sonra Topağaç Mahallesi Seçim İrtibat bürosunun açılışına katıldı.

Seçim irtibat bürosunun açılışında konuşan AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora, 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin sandıklardan daha güçlü bir şekilde çıkacağına inandıklarını söyledi.

Akyazı Belediyesi Başkan Adayı Hasan Akcan ise, “Seçimlerde oy oranımızı daha da arttıracağız. Bize vereceğiniz büyük destek ilçe ilçemize en güzel hizmetleri getirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Gittiğimiz her bölgede vatandaşlarımızın bize gösterdiği ilgi, seçimlerde sandıklardan en yüksek oyla çıkacağımızı gösteriyor. yerel yöneticilerimizle şehirlerimiz, mahallelerimiz ve köylerimiz için durmadan çalıştık. Hizmet bizim işimiz. Her zaman, vatandaşımıza daha fazla hizmeti nasıl ulaştırırız düşüncesinde olduk. Gece gündüz sizler için çalışıyoruz. Hamdolsun verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik, yapamayacağımız işlerin sözünü vermedik” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Akyazı Belediyesi Başkan Adayı Hasan Akcan ile vatandaşları selamladı. Ardından AK Parti Topağaç Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı programının sonunda ise Tasavvuf Musikisi Kültürünü Tanıtma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Beraberinde Akyazı Belediyesi Başkan Adayı Hasan Akcan, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora, Altındere Belediyesi Başkanı Mehmet Çakmak ile dernek öğrencilerinin seslendirdiği ilahileri dinleyen, sema gösterilerini izleyen Başkan Toçoğlu, programda emeği geçen herkesi tebrik etti.
Kaynak: İHA