Selçuk Ticaret Odası Üyelerine Kredi Desteği

Selçuk Ticaret Odası ile kredi protokolü imzalayan Yapı Kredi Bankası, oda üyelerine daha avantajlı kredi fırsatları sunmaya başladı.

Selçuk Ticaret Odası Üyelerine Kredi Desteği

Yapı Kredi ve Selçuk Ticaret Odası arasında imzalanan protokol ile Selçuk Ticaret Odası üyeleri Yapı Kredi tarafından sunulan avantajlı 50 TL dosya masraflı kredi fırsatlarından faydalanabilecek. Yapılan anlaşma çerçevesinde oda üyeleri, 50.000 TL’ye kadar olan finansman ihtiyaçlarını 24 aya varan vadelerle, aylık yüzde 1.40 faiz oranı ile karşılayabilecek.

Selçuk Ticaret Odasında gerçekleşen imza törenine, Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, Başkan Yardımcısı Mustafa Kırıtak, Güzelyalı Saha Müdürü Gürhan Özüdoğru ve Yapı Kredi Selçuk Şube Müdürü Şule Alur katıldı.

Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu Selçuk’taki ticaret hacminin artması için doğru finansal araçlardan yararlanmanın önemine dikkat çekerek, üyelerine imzalanan protokolleri yakından takip etmeleri ve değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu.

İmza töreninde bir konuşma yapan Yapı Kredi Güzelyalı Saha Müdürü Gürhan Özüdoğru “Bugün Yapı Kredi olarak Türkiye genelindeki il ve ilçelerde 945 şubemizle hizmet veriyoruz. Şubelerimizin olduğu lokasyonlarda ziraat, sanayi, ticaret odalarıyla anlaşmalar yaparak, Türkiye’nin büyüyen ekonomisine KOBİ ihtiyaçlarının giderilmesiyle katkıda bulunuyoruz. Ticaret ve esnaf odalarımızın ihtiyaçlarını da çok yakından takip ederek onlara en uygun çözümleri sunmaya devam edecek önümüzdeki dönemde yeni ürün ve hizmetlere imza atacağız” dedi.

Gürhan Özüdoğru sözlerine şöyle devam etti: “Yapı Kredi olarak, ülke ekonomimizin itici gücü olarak gördüğümüz ve büyük önem verdiğimiz KOBİ müşterilerimize her zaman ayrıcalıklı hizmetler sunuyoruz. KOBİ’lerimize daha esnek ve iyi şartlarda anlaşmalar sunmak, onları yatırım kararlarında teşvik etmek istiyoruz. Finansman yetersizliği nedeniyle üretim geliştirme faaliyetlerini gerçekleştiremeyen, üretimde kalite ve ürün çeşitliliği sağlayamayan tüm KOBİ’lerimize her geçen gün genişlettiğimiz şube ağımızla ve yaptığımız kredi protokolü anlaşmalarıyla ulaşmayı hedefliyoruz.''
Kaynak: İHA