Eroğlu, Hizmet Üretirken Vatandaşa Soracak

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, vatandaşa sormadan hizmet üretmeyeceklerini ifade ederek, “Sizin vereceğiniz yol haritası ile çizdiğiniz rota ile hizmet üreteceğim” dedi.

Eroğlu, Hizmet Üretirken Vatandaşa Soracak

Mahmut Paşa Mahallesi Kemal Tuncer Parkı’nda düzenlenen mitingde Başkan Adayı Eroğlu, vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılandı. Eroğlu, sevgi seli arasından güçlükle ilerleyerek konuşma yapacağı platforma çıktı. AK Parti İl Başkanı Adem Çelik ile AK Parti 22. Dönem Milletvekili İbrahim Çakmak’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Başkan Adayı Eroğlu, AK Parti iktidarının 12 yıllık süreçte Tokat’ta 6 milyar TL’ye yakın hizmet ürettiğini söyledi.

Vatandaşa sormadan hizmet üretmeyeceklerini ifade eden Eroğlu, “Sizin vereceğiniz yol haritası ile çizdiğiniz rota ile hizmet üreteceğim. Sonuna kadar da çalışacağım. Çünkü siyaset hizmet için yapılır. Millet için yapılmayan siyasetten de asla hayır gelmez. Onun için biz birlikte yürüyeceğiz, birlikte karar vereceğiz ve birlikte bu şehri yöneteceğiz” diye konuştu

TOKAT’IN YOL VE SU SORUNU KALMAYACAK
Tokat’ın önümüzdeki 40 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak projelerini dile getiren Eroğlu, 9 kilometre uzaklıkta inşa edilecek Dartaş Barajı ile içme suyu sorununu çözeceklerini kaydetti.

Ayrıca trafik sorununu çözecek olan projelerine değinen Eroğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları ile alternatif yol güzergahları açılacağını belirterek, “Yeni yollar açarak bir taraftan ilimizin trafiğini rahatlatırken, diğer taraftan insanlarımızın trafikte beklemediği bir şehri sizlere kazandıracağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA