Başkan Doğan Körfezspor'u Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Körfez Mahallesi’nde 42 Evler Körfezspor’u ziyaret ederek burada yapılan hizmetleri anlattı.

Başkan Doğan Körfezspor'u Ziyaret Etti

İzmit Belediyesi olarak yeni nesil belediyeciliği benimsediklerini de anlatan Başkan Doğan, “Bir eski nesil var bir yeni nesil var. Bisiklet dağıtmakla ne işi var belediyenin, tablet dağıtmakla ne işi var belediyenin, okullarımızın ihtiyaçlarının giderilmesinde ne işi var belediyenin, belediye gitsin çöp toplasın, su, yol, kaldırım, asfalt işlerini yapsın. Bu eski belediyecilik zihniyetidir. Yeni nesil belediyecilik, çağın belediyeciliği yaşamın her yerine elini uzatan belediyecilik anlayışıdır. Niye çorba çeşmesi acıyoruz. Vatandaşımız, halkımız sabah sıcak çorbasını midesinde hissetsin diye. Yeni nesil belediye olarak bayanlara fitness salonları, çocuklarımız için etüt salonları, kadın sosyal yaşam merkezi, İZMEK kursları hep bunlar hayatımızın içerisine giren bir belediyecilik anlayışının ürünüdür. Eskileri unutun. O dönemler gitti bitti. Yeni nesil belediyecilik anlayışımızla yeni ufuklara yeni hizmetleri yeni dönemde sunmaya geliyoruz. Bizim tek amacımız halka hizmet etmektir. Mahallelerimiz, şehrimiz yeni dönemde şaha kalkacak. İzmit Belediye olarak amacımız halkımıza daha iyi şekilde hizmet etmek, halkımıza İsviçre standartlarında bir yaşam sunmak. Avrupa’nın hiçbir kentinde Cephanelikte yaptığımız Kadın Sosyal Yaşama Merkezi gibi bir tesis yok. amacımız koltuk sevdalısı olmak değil. Halkımıza nasıl daha iyi bir hizmet ederiz derdindeyiz. Bizim sevdamız halkımızdır, bizim sevdamız geleceğimiz olan çocuklarımızdır. Maalesef eskiden yapılan yanlışlarla yavrularımızın çocuklarımızın torunlarının hakkı İngiliz çocuklarına gitti. 100 yıl boyunca torunlarımızın torunları borç ödemek zorunda bırakıldılar” şeklinde konuştu.

42 Evler Körfezspor Kulüp Başkanı Teoman Gençal da, "Başkanımız şehrimizde sporun ve sporcunun gelişmesi için her türlü desteği vermektedir. Her yıl amatör spora yaptığı yardım ve katkılara ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

Kaynak: İHA