Yozgat Özel Ergin Koleji Spor’da Başarılarını Sürdürüyor

Yozgat Özel Ergin Koleji, 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları kapsamında düzenlenen Judo Müsabakalarında takım olarak Yozgat ikincisi oldu.

Yozgat Özel Ergin Koleji Spor’da Başarılarını Sürdürüyor

Farklı spor dallarında başarılar elde ederek Yozgat’ta adından sıkça söz ettiren Özel Ergin Koleji bu başarılarına Judoyu da ekledi. 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları kapsamında Bozok Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Judo Müsabakalarında takım olarak Yozgat ikincisi olduklarını belirten Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker, müsabakalarda okul olarak toplamda 5 altın, 6 gümüş ve 9 bronz madalya aldıklarını ve takım olarak da il ikincisi olduklarını söyledi.

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılının ikinci döneminin başladığını dile getiren Köker, “Bütün eğitim camiasında bulunan öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hepimizin de bildiği gibi öğrencilerimiz birici dönem hem sportif faaliyetler olsun, hem de eğitimde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Yozgat biricisi olarak okulumuzun gurur kaynağı oldu. Yeni döneme de başarıyla başlamak elbette biz okul idarecileri ve okul olarak sevindirdi. İnşallah inanıyorum ki öğrencilerimiz her alanda başarılar elde ederek hem bizim, hem de anne babalarının gurur kaynağı olacaklardır” dedi.

Okul olarak eğitimin yanında spor ve kültürel faaliyetlere büyük önem verdiklerini dile getiren Köker, “Öğrencilerimiz katıldıkları müsabakalarda madalyalar ile dönmesi bizi, velilerimizi ve öğrencilerimizi mutlu etmektedir. Düzenlenen spor müsabakalarına katılan bütün öğrencilerimizi kutluyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA