Selendi Köylerinden Akcan’a Sevgi Seli

AK Parti Selendi Belediye Başkan adayı Muhammed Akcan ve ekibi gittiği Tavak, Omurlar, Aşağı Güllüce ve Tepeeynihan köylerinde sevgi gösterileri ile karşılandı.

Selendi Köylerinden Akcan’a Sevgi Seli
Akcan, "Sizlere yabancı değilim hep birlikte el ele vererek yaşadığınız bütün sorunları Allah’ın izni ile çözeceğiz. İktidarımızın yaşama geçirdiği Köydes projesi ile tüm köylerimize önemli hizmetlerimiz olmuştur. Bu hizmetler 30 Marttan sonra da başkanlığı kazanarak daha fazlası ile devam edecektir" dedi.

Selendi'nin 24.500 nüfusu ile her yıl gerilediğini, ancak Büyükşehir Yasası ile birlikte Ak Partili bir Belediye olduktan sonra, değişen ve büyüyen bir ilçe olacağını kaydeden Akcan, "Ben ve ekibim ise sorun çıkaran değil, çözüm üreten bir anlayış içerisinde olacağız. Selendi’ye ve Selendi halkına daha iyi hizmet vermek için aday olduk. Buralarda yaşadığınız sıkıntıların tamamını biliyorum, köylerimizin eksiklerini ve ihtiyaçlarını da biliyorum. 30 Martta sizler bizleri tercih ederse sizlerin bana olan inancınızı ve güveninizi boşa çıkarmayıp Selendi’mize ve köylerimize artı değer kazandırmak için elimizden gelen her şeyin en iyisini yapacağız, Selendi halkının aydınlık geleceği olmak, hizmet aşkıyla bütün Selendi’yi kucaklayıp, Selendi için eğitim, kültür, sağlık, sosyal, ticari, ekonomi ve teknik alanlarda önemli projelere sahibiz. Bilgili, tecrübeli, dürüst, başarılı ve çalışkan bir ekibim var. Fon ve yatırımların önemli bir kısmını Selendi’ye aktarabilecek, Büyükşehir Belediyesi ve Avrupa Birliği Finans Merkezi gibi kurumlarla çok iyi ilişkiler kuracağımıza inanan bir düşünceyle, işini iyi bilen, iyi yapan, iyi yöneten ve Türkiye’de birçok belediye’ye eğitim ve danışmanlık hizmeti vermiş, sıradışı, çalışkan, başarılı, dürüst, bilgili ve tecrübeli bir belediyecilik uzmanı olan bir ekiple belediyemizi yöneteceğiz ve her zaman yanınızda olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın, Demokratik bir yerel yönetim, hiçbir ayrım yapmadan kentte yaşayan insanların tamamına eşit hizmet vermek ve halkın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışarak, 30 Marta kadar çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız Belediye Başkanlığını kazanıp halkımızın hizmetkârı olacağız" dedi.


Kaynak: İHA