Köyden Mahalleye Dönüştü Hizmetlerle Tanıştı

Arifiye Belediyesi tarafından Mollaköy Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine Mollaköy'de yaptırılan Muhtarlık Binası, Spor Tesisi, Çocuk Parkı ve fitness park hizmete girdi.

Köyden Mahalleye Dönüştü Hizmetlerle Tanıştı

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, “Mollaköy'ün merkezinde Muhtarlık Binası, Futbol Sahası, Çocuk Parkı, Fitnes Park ve yine vatandaşlarımızın sünnet, nişan, kına gibi cemiyetlerini yapabilecekleri yarı kapalı alanın inşaatlarını tamamlayarak hizmete sunduk. Yaklaşık 100 bin TL'ye mal olan tesisler vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Mollaköy Muhtarı Rahmi Kavlak da yaptığı açıklamada, “Arifiye Belediyesine bağlanmamız ile birlikte, köy havasından kurtulup, mahalle görünümüne kavuşmaya başladık. 2009 yılından bu yana Mollaköy ve çevresinde, yollarımız asfalta kavuştu. Yol genişletme ve tretuvar çalışmaları ile modern cadde ve sokaklara kavuştuk. Mollaköy mahallesi sakinlerinin bu tesis talebini belediye başkanımız İsmail Karakullukçu'ya ilettiğimizde, kendisi hiç düşünmeden talebimizi yerine getirmek üzere çalışmalara başladı.

Hamdolsun, bugün futbol sahamız, çocuk parkımız, fitnes parkımız, cemiyet alanımız ve içerisinde, muhtarlık odası, bekleme salonu ve kütüphane bulunan modern muhtarlık binamız hizmete girdi. Bizler muhtarlar olarak, vatandaşımızı kapıda karşılıyor, onların her türlü resmi işinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Mollaköy sakinleri de yapılan hizmetlerden gayet memnun. Mahalle sakinlerimiz ve şahsım adına başkanımız Sayın İsmail Karakullukçu'ya çok çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA